Een TOSIZE Furniture kast op maat geschilderd in petrol, door Jinny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Jinny

Jinny

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project deelt Jinny haar ervaring met het zelf ontwerpen, monteren en schilderen van haar TOSIZE furniture kast op maat. Door te kiezen voor MDF kon ze kast in een bijpassende kleur schilderen. Het eindresultaat is een prachtige kast op maat! En zelfs zonder handleiding (vergeten - slordig van ons) goed zelf in elkaar te zetten.

Omschrijving van Jinny

Een MDF kast op maat in de woonkamer. Deze kast is zelf door ons in elkaar gezet en geverfd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben een MDF kast op maat besteld. Vervolgens hebben wij deze opgeschuurd en in de primer gezet. Hierna hebben wij: Fogged landscape 291 Mat van kleur 2x aangebracht. Wij wilde dat de kast en de muur dezelfde kleur hadden. Helaas iets kleurafwijking. Maar desalniettemin zijn wij er erg blij mee. Zelfs zonder handleiding (waarschijnlijk vergeten bij te voegen) hebben we door middel van sorteren alfabet de kast kunnen monteren! Dus, dankjewel, wij zouden zo nog een keer bestellen.

Afmetingen van mijn DIY project

3 meter breed 2.35 hoog, 40 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2016,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken