Een TOSIZE Furniture kast op maat als TV-meubel, door Charles

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Charles

Charles

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project deelt Charles zijn ervaring bij het zelf ontwerpen van een TV-meubel op maat met de 3D configurator van TOSIZE Furniture. Hij heeft ervoor gekozen om het meubel op pootjes te zetten zodat het lijkt alsof deze zweeft. Deze kast op maat is zelf ontworpen, gemonteerd en geschilderd. Lees hieronder meer over de ervaring van Charles.

Omschrijving van Charles

We wilden graag een zwevend tv-meubel dat precies tussen de muur en een uitstekende balkenlaag paste. Echter bij het monteren lazen we dat de kasten niet geschikt waren om op te hangen. We hebben dit kunnen oplossen door bij de Praxis enkele stelpootjes te kopen. Deze zijn bijna onzichtbaar en functioneren prima.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast heb ik opgebouwd op 5 blokken van 12,5 cm hoog. Deze lagen op de plek waar de staande wanden in de onderzijde en bovenzijde bevestigd werden. Door de zijwanden elk met 2 schroeven aan de muur te bevestigen bleef de kast goed op zijn plaats zitten. Bij het weghalen van de blokken bleek de kast enigszins door te zakken. Daarom heb ik nog 3 stelpootjes onder de kast geplaatst en op spanning gebracht. Zo genieten wij dagelijks van dit mooie meubel.

Afmetingen van mijn DIY project

331,0 cm
40,0 cm
36,0 cm 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

828,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken