Een TOSIZE Furniture boekenkast op maat, door Esther

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Esther

Esther

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Esther laat in dit DIY project zien hoe ze zelf haar droomkast heeft ontwerpen. Ze is aan de slag gegaan met de 3D configurator van TOSIZE furniture om haar unieke zwart eiken boekenkast te ontwerpen. En heeft deze zelf in elkaar gezet. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Esther

Een boekenkast tegen de hele wand aan, met verlichting en plek voor boeken en herinneringen

Hoe ik dit project gemaakt heb

We wilden graag een boekenkast ter grote van de hele wand. Met licht erin, plek voor boeken maar ook voor andere dingen waaraan mooie herinneringen kleven. Al die spullen stonden door het hele huis heen, de boekenkast zou het prachtig gaan omlijsten (met het zwarte hout) en tegelijk de rest van de woning een meer opgeruimd beeld geven. Dat is allemaal fantastisch gelukt. Het in elkaar zetten van de kast was, door de duidelijke codering, echt een eitje. Makkelijker en leuker dan een Ikea-pakket. We zijn intens gelukkig met het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

275,0 cm x 260,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3553,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken