Een prachtige TOSIZE furniture wandkast op maat voor in de keuken, door Janne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Janne

Janne

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project laat Janne zien hoe ze zelf een kast op maat heeft ontworpen, in elkaar gezet en geschilderd. Via de 3D configurator heeft ze het ontwerp gemaakt. En qua materiaal gekozen voor MDF. Het resultaat is prachtig! Lees meer over haar ervaring hieronder. 

Omschrijving van Janne

We hebben gekozen voor een grote wandkast tegenover de keuken. De kast is met 350 cm breed echt een eyecatcher in de woonkamer. Door de kast in dezelfde kleur te schilderen als de keuken, is het samengekomen tot een mooi geheel (ondanks de grote afmetingen). Door de kast te voorzien van veel legplanken, heb je ongelofelijk veel opbergruimte! Genoeg plek voor al onze spullen. De open vakken maken het net wat speelser en zijn perfect voor foto’s etc.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben allereerst meerdere ontwerpen gemaakt om te spelen met de verdeling tussen open en dichte vakken. We wilden veel opbergruimte, maar ook een plek om foto’s etc te etaleren. Na ons ontwerp, hebben we de bestelling geplaatst en deze na 7 weken ontvangen. Het was een super simpel bouwpakket! Alles was genummerd en met houtlijm was alles zo ik elkaar te zetten. Daarna hebben we de kast geschuurd en in de grondverf gezet om vervolgens 2x af te lakken. De legplanken en deuren zijn er als laatst ingezet. Het eind resultaat is prachtig en we zijn er heel blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

350,0 cm x 254,0 cm x 45,0 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2707,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken