Een leuke speelhoek van Ikea Smastad en vuren timmerpaneel op maat, door Jaimmy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jaimmy

Jaimmy

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Jaimmy laat in dit DIY project zien hoe ze voor haar zoontje Maddox een hartstikke leuke speelplek heeft gemaakt. Voor deze klus heeft ze timmerpaneel vuren in een dikte van 28mm op maat besteld. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Jaimmy

Ik wilde graag een speelhoek in onze bescheiden woonkamer voor mijn zoontje realiseren, waar hij leuk aan kan spelen en waar zijn speelgoed uit het zicht kan worden opgeruimd. Dit is gelukt zonder zelf te hoeven boren of zagen. Mijn zoontje zit hier graag aan, en bij groot bezoek hebben wij extra zitplekken door kussens op de plank te plaatsen. Hiervoor heb ik 2 Ikea meubels in elkaar gezet, een op maat gezaagde plank boven op geplaatst met wat schuifmatjes ertussen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De speel/knutsel hoek bestaat uit 2 IKEA speelgoedkisten uit de SMASTAD collectie, hierboven op heb ik 4 delen uit een anti slip matje geknipt en neergelegd aan alle 4 de zijkanten, in de lengte. Bij deze online zagerij heb ik een plank op maat laten zagen die hier perfect op aansluit, en deze heb ik boven op de kisten geplaatst. Deze ligt er los op, maar verschuift niet. Ik heb de 2 Ikea meubels in elkaar geschroefd, en heb verder niet hoeven “klussen”.

Afmetingen van mijn DIY project

De plank is 300,0 x 54,5 cm en 28 mm dik. Onze muur is 350,0 breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jaimmy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

142,43 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken