Een kast op maat voor accessoires en om de airco te verbergen, door Corina

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

C.

C.

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Een mooie en moderne kast op maat van eiken zwart kwartiers. In deze kast is ruimte voor accessoires, maar wat de kast op maat echt uniek maakt is de ruimte om de airco te verbergen. Een airco in de woonkamer is natuurlijk erg prettig op warme dagen. Maar over het algemeen is een airco niet heel mooi. Deze oplossing voor een kast op maat om de airco te verbergen is erg goed uitgepakt.

Omschrijving van Corina

Bij een nieuw interieur hoort een mooie moderne kast op maat. Uitgangspunt was opbergruimte, het verbergen van de airco die aan de muur hangt en ruimte voor accessoires.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In eerste instantie zelf online op de website  ideeën gezocht en vervolgens een adviesgesprek op locatie gepland over de (on)mogelijkheden om een airco in de kast verbergen. Complex vraagstuk was hoe geen afbreuk te doen aan de kwaliteit/uitstraling van de kast, maar tegelijkertijd ook de maximale capaciteit van de airco te benutten. Na passen en meten, zijn wij op kleppen uitgekomen. Als het niet nodig is, is de airco niet zichtbaar. Bij levering hebben wij de montage zelf gedaan.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 cm × 258,5 cm × 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken