Een grote lichtroze TOSIZE Furniture vakkenkast - door Evert en Mariëlle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Mariëlle

Mariëlle

NL

Makkelijk

2 minuten

Marielle deelt in dit DIY project haar ervaring bij het ontwerpen en monteren van een prachtige TOSIZE furniture kast op maat. Ze heeft gekozen voor een kast met twee dieptes in te schilderen MDF. Het is een prachtige eyecatcher geworden.

Omschrijving van Marielle

We hebben bij TOSIZE Furniture twee grote kasten ontworpen met verschillende dieptes. Het onderste deel met deurtjes en het bovenste deel zonder. Deze hebben we op elkaar gemaakt en geverfd in de kleur van de muur, peignoir van farrow and ball. Totaal is de kast 4 meter breed en 1.77 hoog. Zo hebben we een muur brede pronkkast waar we ook onze troep in kunnen verstoppen 😉. In de kastjes zitten kleine plankjes. Handig voor vazen en andere spullen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben ons laten inspireren door de andere projecten op de site om een ontwerp te maken. Toen de planken binnenkwamen schrokken we wel even van de grote hoeveelheid. Het was even een klusje maar de beschrijving was gelukkig duidelijk en alles paste precies. Alle plankjes zijn genummerd dus het is heel duidelijk wat je moet doen. We hebben onbewerkte planken van mdf gebruikt. Na het in elkaar zetten hebben we de kast zelf geverfd.

Afmetingen van mijn DIY project

400,0 x 177,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

2681,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken