Een droomkast op maat in kleur geverfd, door Rianne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Rianne

Rianne

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project deelt Rianne haar ervaring over haar zoektocht naar een droomkast op maat en hoe ze deze heeft gevonden in TOSIZE Furniture. Met de 3D configurator stel je zelf snel en eenvoudig je kast op maat samen. Waarbij je kunt kiezen uit te schilderen MDF, maar ook diverse meubelpanelen (oa wit, eiken en zwart eiken). Deze kast is makkelijk in montage en past altijd!

Omschrijving van Rianne

Eindelijk had ik een website gevonden waar ik mijn droomkast kon maken. Precies zoals ik het in mijn hoofd en zelf te schilderen in mijn gewenste kleur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast was makkelijk in elkaar te zetten, wel wat lastig te verschuiven want hij is erg zwaar. Ik heb de kast eerst ontvet daarna geschuurd en twee keer in de grondverf gezet. Daarna nog 1 keer in de lak met af en toe nog een beetje bij stippen. De deurtjes en planken heb ik daarna in dezelfde volgorde gedaan. En vervolgens gemonteerd. Het heeft ons wel wat tijd gekost maar ik ben er super blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

Afmetingen: 220,0 x 190,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1276,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken