Dubbele vakkenkast met TOSIZE Furniture voor in de eetkamer, door Mike

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Mike

Mike

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Mike

We hebben voor in de eetkamer twee vakkenkasten ontworpen, met onderin deurtjes met in beide twee legplanken, zodat we er spullen in kwijt kunnen. We hebben gekozen om twee kasten te maken, omdat dat wat lichter staat in de ruimte. De muur is namelijk vrij lang (maar niet heel hoog) en een brede kast vonden we ietwat lomp staan. De kasten zijn ieder hetzelfde model, maar dan in spiegelbeeld. Het resultaat is precies waar we op gehoopt hadden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Stap 1:

Idee bedenken We moesten natuurlijk eerst bedenken wat we wilden: misschien wel de moeilijkste stap in het proces! Hiervoor hebben we inspiratie opgedaan op de website van TOSIZE.be, maar ook bij vrienden en familie in huis gekeken en kasten in een aantal meubelwinkels bekeken. 

Stap 2:

Ontwerp De configurator op de website zorgden ervoor dat we gemakkelijk de kasten konden ontwerpen. Ik heb hiervoor een bestaand onderwerp gepakt en vervolgens eigenlijk alles aangepast naar mijn wensen. Om de precieze maten te bepalen hebben we tape op de muur en de vloer geplakt. We hebben de kast besteld in MDF gegrond. 

Stap 3:

In elkaar zetten Toen de materialen binnen waren konden we aan de slag met het in elkaar zetten van de kasten. De instructievideo's hielpen hier enorm bij. Het was goed te doen om de kasten in elkaar te lijmen. 

Stap 4:

Afwerken We hebben de randen geplamuurd en de kieren gekit. Vervolgens hebben we de kast geschuurd en in een lichte zandkleur gelakt met een matte lak. De deurtjes en plankjes hebben we pas in elkaar gezet na het lakken.

Afmetingen van mijn DIY project

220 cm x 100 cm x 40 cm (hxbxd)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1504,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken