Dubbel bureau van underlayment, door Catherine

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Catherine

Catherine

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij maakten met behulp van OPMAATZAGEN.nl een dubbel bureau van wand tot wand voor op Ikea onderkastjes van underlayment twee platen die door de schuine zaagsnede perfect in elkaar over lopen.

Dubbel bureau van underlayment

De onderkastjes kochten we via Ikea. Aangezien we een bureaublad zochten voor de gehele breedte van de ruimte voor een rustig geheel hebben we er 2 underlayment platen voor besteld die samen éen groot bureaublad vormen. De platen zijn mogelijk aan elkaar te bevestigen voor een naadloze overgang. De kanten van het blad aan de voorzijde hebben we laten afronden wat zorgt voor een gladde zijde waardoor je er heel fijn en zonder splinters aan kunt werken.

Bureaublad op maat

360,0 cm breed, 80,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Catherine en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

203,58 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken