Doe-het-zelf speelhuisje voor de kinderen, door Malou

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Malou

Malou

NL

Makkelijk

3 minuten

Het perfecte speelhuisje voor kinderen

Ben je op zoek naar een unieke doe-het-zelf uitdaging die niet alleen je creativiteit, maar ook het hart van je kinderen sneller doet slaan? Laat je dan inspireren door dit schitterende speelhuisje, vakkundig gerealiseerd door Malou. Dit project is het toonbeeld van hoe je met een vleugje verbeelding en handigheid een bijzondere speelplek voor kinderen in huis creëert.

Hoe is het huisje opgebouwd?

Met precisie en oog voor detail is het speelhuisje opgebouwd uit panelen van MDF Gegrond, op maat gezaagd door TOSIZE.be. Door twee rechthoeken met afgeschuinde kant te bestellen en deze tegen elkaar te plaatsen wordt een huis vorm gecreëerd. Het geheel vormt een stevig en esthetisch huisje dat perfect in een moderne kinderkamer past. De witte kleur zorgt voor een frisse en neutrale basis die uitnodigt om erop los te schilderen, tekenen of de fantasie de vrije loop te laten.

Unieke details die het verschil maken

Uniek aan dit speelhuisje zijn de schattige dakvorm en de geïntegreerde opbergvakken die zowel functioneel als speels zijn. De symmetrie en strakke lijnen zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl de vorm erkent dat het hier om spelen gaat.

Een speelhuisje in de kinderkamer

Plaats dit DIY speelhuisje in de kinderkamer om een knusse hoek te creëren waarin je kind urenlang kan lezen, spelen of wegdromen. Door de compacte vormgeving en slimme opbergmogelijkheden past het perfect in de bestaande inrichting zonder te veel ruimte in te nemen.

Voordelen van zelf een speelhuisje maken

De voordelen van het zelf maken van dit speelhuisje zijn legio. Niet alleen bespaar je kosten, ook bepaal je zelf de exacte afmetingen en het materiaalgebruik. Hierdoor past het eindresultaat perfect in de beschikbare ruimte en voldoet het aan alle persoonlijke wensen.

Stijl en afwerking van het speelhuisje

Qua stijl sluit dit moderne speelhuisje naadloos aan bij de wensen van de hedendaagse ouder. Het eindresultaat is strak en minimalistisch met een vleugje Scandinavisch design, wat het een tijdloze aanvulling maakt voor elk interieur.

Voordelen van MDF Gegrond

De keuze voor MDF Gegrond als materiaal voor dit project is niet zomaar gemaakt. Dit type hout staat bekend om zijn strakke afwerking en is ideaal om te schilderen. De grondlaag is reeds aangebracht, wat een hoop tijd bespaart in de afwerking.

18 mm MDF Gegrond voor de basis

De stevige 18 mm dikke MDF panelen vormen de solide basis van dit speelhuisje. Ze zorgen voor duurzaamheid en een robuuste structuur zonder in te boeten op esthetiek.

12 mm MDF Gegrond voor verfijnde details

Voor de fijnere details en de afwerking is gekozen voor 12 mm dik MDF. Deze dikte is perfect voor de minder belaste delen en maakt het geheel af met dezelfde hoogwaardige uitstraling.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Malou en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

219,62 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken