Doe-het-zelf Inspiratie: IKEA trofast speelhoek transformeren, door Jo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jo

Jo

NL

Heel makkelijk

3 minuten

Inspirerende speelhoek transformatie met IKEA Trofast

Droom jij ook van een speelhoek waar je kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, zonder dat je woonkamer in een chaos verandert? Jo laat zien dat het mogelijk is! Met behulp van enkele IKEA Trofast onderdelen en op maat gezaagd hout van OPMAATZAGEN.nl, creëerde Jo een unieke en praktische speelruimte die naadloos aansluit bij de woonomgeving.

Details van het DIY project

JO's project bestaat uit een lange, slanke tafel gemaakt van prachtig grenen timmerpaneel met een dikte van 28 mm. De natuurlijke uitstraling van het grenen hout creëert een warme en uitnodigende sfeer. De combinatie met de witte opbergbakken van IKEA Trofast zorgt voor een moderne twist. De bakken zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed en knutselspullen, waardoor alles snel opgeruimd kan worden en de tafel weer gebruikt kan worden voor andere activiteiten.

Maatwerk met OPMAATZAGEN.nl

Het grenen hout voor dit project werd speciaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, waardoor perfecte pasvorm gegarandeerd is. Dit illustreert de flexibiliteit van het zelf maken van projecten: je hebt controle over de maatvoering en je kunt kiezen uit een breed scala aan materialen. Bovendien is zelf maken vaak een budgetvriendelijke optie in vergelijking met kant-en-klare meubels.

De speelhoek in zijn omgeving

De speelhoek bevindt zich in de woonkamer, een plek waar Jo's kinderen dichtbij het gezinsleven kunnen spelen. De natuurlijke kleur van het grenen hout past mooi bij de tegelvloer en de overige inrichting van de kamer, waardoor de speelhoek een geïntegreerd onderdeel vormt van het interieur.

Voordelen van zelf bouwen

Het zelf creëren van een speelhoek heeft meerdere voordelen. Naast maatwerk en keuzevrijheid in materialen, kun je de speelhoek volledig afstemmen op de behoeften van jouw gezin. Bovendien is het een plezierig proces om een persoonlijke touch toe te voegen aan je interieur.

Stijlvol en functioneel

Het zorgvuldig doordachte ontwerp van de speelhoek weerspiegelt een Scandinavische stijl die gekenmerkt wordt door minimalisme, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen. De heldere lijnen en de functionele inrichting versterken het beoogde doel van het project: een georganiseerde en inspirerende plek voor kinderen om te spelen en te leren.

Grenen Timmerpaneel 28 mm

Het gebruik van grenen timmerpaneel van 28 mm voor dit project biedt verschillende voordelen. Grenen is een betaalbare en duurzame houtsoort die eenvoudig te bewerken is. Daarnaast heeft het een lichte, natuurlijke kleur die een rustige en warme uitstraling geeft aan de ruimte. De stevigheid van de panelen staat garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van Jo's creatie.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

161,45 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken