Do it yourself: Eettafel Bankje tussen twee muren, door Laurens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Laurens

Laurens

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In de erker bij de eettafel wilden we graag een zitbank zelf maken om aan tafel te kunnen zitten en naar buiten te kunnen kijken.

Eetbank op maat

Op basis van YouTube filmpje en ander bankje bij OPMAATZAGEN.nl het basis ontwerp gemaakt. Uitmeten en aanpassen op basis van de situatie. Ik heb hier twee vaste muren waartussen het bankje is gemonteerd. Verstek zagen grote voorplank, twee zij steunen met onder achter en boven achter steun aan elkaar aan elkaar schroeven, beide delen tegen de muur verankeren en tussen plakken schroeven, zit planken met ondersteunen, gaten in 3 kleppen zonder scharnieren, schuren, schilderen en klaar.

De afmetingen van het project

250 breed, 52,5 diep en 45 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Laurens en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

510,01 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken