Design bureau met natuurlijke houtlook, door Erwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Erwin

Erwin

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een design bureau voor mijn thuiswerkplek! Perfect voor wanneer je geen fan bent van standaard bureaus met fineer (zeker in de huidige tijden als deze ook niet leverbaar zijn)

Bureaublad op maat

Bureaublad op maat laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. We hebben zelf het blad verjongd, maar dat kan Opmaatzagen.nl ook voor je doen! Enkel nog design poten los besteld via internet. Bij multiplex wordt de verjonging extra mooi doordat je hierdoor de verschillende laagjes in het blad goed ziet. Zie ook onze foto’s voor de details. 3 cm blad dikte is bij dit formaat voldoende voor een stabiel bureau. Aanrader voor een mooi thuiswerkplek en gemakkelijk zelf te realiseren.

De afmetingen van het bureau

160,0 cm x 70,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

348,73 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken