Cinema wall met grenen legplanken, door Marvin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marvin

Marvin

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In het huis was een wand met daarvoor een schouw en inbouwkast. Het weghalen van de schouw was niet mogelijk en tussen de wand en kast te weinig ruimte voor een tv. Er is een voorzet wand geplaatst met daar in 3 vakken plus een uitsparing voor de tv.

Voorzetwand met vakken

Eerst hebben er een schets gemaakt en de tv opgemeten. Daarna van vuren balken een frame gemaakt. De 4 vakken gemaakt van mdf en vervolgens alles met gips bekleed en gestuct.

De vakken zijn aan de onderkant open, waardoor de bedrading nog toegankelijk is. De planken liggen er los in en zijn perfect op maat.

De vakken zijn voorzien van stopcontacten, tv en internet aansluiting en Philips hue spot.

De bodem van de vakken is bekleed met 28mm grenen welke exact op maat gezaagd zijn door OPMAATZAGEN.nl. De planken zijn in eikenkleur gelakt

De afmetingen van de cinema wall

300,0 x 260,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marvin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

157,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken