Bureaubladen voor studie/slaapkamer, door Niels

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Niels

Niels

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor onze dochter wilden we een extra groot werkblad. Voor haar studie heeft ze veel werkruimte nodig en dat hebben we op deze manier weten te creëren.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Wij hebben ter plaatse de gewenste maten uitgemeten. We wilde een stoere look en feel en hebben gekozen voor vuren hout. Het invullen van de maten via OPMAATZAGEN.nl ging erg eenvoudig. Door de handige manier van de site kwamen we ook op het idee een lange kant te laten afschuinen. Erg handig zodat je makkelijk comfortabel kan werken zonder dat je kleding slijt. Met eenvoudige haakse hoeken hebben we de planken aan de muur gemonteerd. De twee passen door het goede zaagwerk prima sluitend aan elkaar waardoor je het effect krijgt van een groot werkblad. We hebben het zelf afgewerkt met glista en zijn erg blij met resultaat.

Wat zijn de afmetingen?

350,0 centimeter bij 80,0 centimeter bij 18 millimeter

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Niels en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

192,10 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken