Bureaublad van Zwart MDF, door Rick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rick

Rick

NL

Makkelijk

1 minuut

Ik had een stevig en groot bureaublad nodig voor op mijn werkkamer. Ik zocht een donker bureaublad met de juiste afmeting en uitstraling die zou passen bij de rest van de inrichting. Ik kwam via Google bij TOSIZE.be uit en koos daar voor MDF Zwart V313.

Ik heb de lange zijde laten afronden aan de bovenkant om het blad zo comfortabel mogelijk te maken. Ik heb er voor gekozen om dit blad verder onbehandeld te gebruiken, omdat deze look mij erg aansprak.

Het bestelproces ging snel en makkelijk en de bezorger heeft even geholpen om het blad de trap op te tillen, aangezien deze nogal groot was.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

208,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken