Bureaublad op maat van massief hout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Thijs

Thijs

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik werk zelfstandig als illustrator vanuit huis en het was tijd voor een wat groter bureau. Een bureaublad op maat waar alle spullen op passen, maar ook met genoeg ruimte hebben om te tekenen. Er was geen bureau te vinden wat voldeed aan deze wensen, daarnaast vond ik het eigenlijk ook veel leuker om het zelf te doen. Ik had een specifiek formaat uitgerekend van 1,10 meter bij 2,50 meter; wat groot is, maar wel in de ruimte past. Omdat het deels ook in onze leefruimte staat en ik er lang plezier van wil hebben, heb ik voor massief grenen gekozen.  

Bureau van massief timmerpaneel

De lichte kleur en de tekening in het hout spraken mij aan. Het blad is erg stevig en precies het goeie formaat gezaagd. Het rust op een stalen steigerbuizen constructie wat handig in elkaar te zetten is, ook als je geen klusser bent als ik. De prijs was goed, het was heel fijn dat het bureaublad op maat gezaagd werd en aangezien ik geen auto bezit erg handig dat het bezorgd werd.   Buitenmaten 1x Timmerpaneel grenen van 250,0 x 110,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thijs en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

373,34 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken