Bureau van populieren multiplex, door Karen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Karen

Karen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Werkplek van populieren multiplex. Het werkblad is 250,0 cm lang en 85,0 cm diep. De plank hebben we eerst gelakt met drie lagen matte transparante parketlak. De plank is vervolgens  zwevend bevestigd. We hebben ook een uitsparing gemaakt voor de kabels.

Hoe heb je de tafel gemaakt?

Allereerst hebben we de plank geschuurd (kopse kant goed meegenomen) en gelakt aan beide zijden. Halfrond gat voor kabels en stekkers uitgezaagden daarna de hoogte opgemeten en uitgetekend. Hoekprofielen in delen gezaagd, schroefgaten in het staal geboord en bevestigd aan muur, zodat je zwevend effect krijgt. Daarna hebben we met z’n tweeën de plank voorzichtig op zijn plaats geschoven en vastgeschroefd aan de onderkant. Vervolgens de kastjes gemonteerd, eronder geschoven en erbovenop geplaatst. Hoge kast gemonteerd aan de wand, plek van kurken achterwand uitgemeten, kurk uitgesneden en vastgeplakt. Als laatste hebben we de plankjes bevestigd.

Wat zijn de afmetingen?

250,0 bij 85,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

646,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken