Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kharagjitsing

Kharagjitsing

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Ik heb een bureau voor in de studeerkamer van MDF lakkdraag van 28 mm dik gemaakt. Het bureau wordt gebruikt voor studie en administratieve werkzaamheden. Ik was op zoek naar een stevig werkblad van minimaal 25 mm dik en 70,0 cm diep dat geschikt is voor het dragen van meerdere boeken en een grote iMac.

Hoe heb je het bureau gemaakt?

Ik heb allereerst het werkblad uitgetekend na alles te hebben opgemeten in mijn werkkamer. Ik ben in meerdere bouwmarkten op zoek gegaan naar dit formaat werkblad, echter is dit bijna niet leverbaar. Daarnaast is het ook niet mogelijk om open hoeken te laten zagen in de bouwmarkt, daar heb je zelf een inval zaag voor nodig. Na wat googelen kwam ik terecht op deze site. Ik was op zoek naar een wit werkblad van meer dan 25 mm dik van MDF. Vervolgens heb ik de maten ingevoerd op de website, besteld en 3 dagen later is het geleverd. Het blad wordt gedragen door een hoekprofiel van metaal wat ik heb bevestigd aan de muur. Voor extra stevigheid heb ik besloten er ook een enkele poot onder te plaatsen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Wat zijn de afmetingen?

De vorm waarin het bureau is gezaagd is rechthoek met afgeschuinde korte kant.
De afmetingen zijn 265,0, x 246,0 x 70,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kharagjitsing en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

126,21 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken