Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Nikki

Nikki

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Om meer ruimte te creëren voor het hoekbureau maakte Nikkie een opzetstuk, zodat ze daar meer spullen neer kan zetten. Om te zorgen dat het opzetstuk bij het witte bureau paste, koos ze voor MDF lakdraag. Nu heeft ze meer ruimte om op te ruimen én past het opzetstuk bij het bureau!

Voor ons hoekbureau wilden we graag een opzetstuk hebben om zo meer ruimte te hebben voor onze spullen. Hiervoor wilden we een wit gelakte houtsoort hebben die bij ons witte bureau past, dus kozen we voor MDF Lakdraag. De L-vormige plaat was geen standaardoptie bij TOSIZE.com, maar gelukkig konden we contact met ze opnemen voor een eigen ontwerp. We hebben gekozen voor een rand van 20 centimeter dat aan de rechterkant breder uitloopt, speciaal voor onze platenspeler. Na het bestellen van de grote L-vormige plaat en 8 plankjes om het te ondersteunen, zijn we gaan lijmen. Dit vonden we namelijk mooier dan schroeven erin boren. De houtlijm werd door tape ondersteund tijdens het drogen. Na een nachtje drogen konden we het opzetstuk netjes op het bureau zetten, en het stond gelijk stevig! We hadden nog nooit eerder zoiets geklust, maar het was erg makkelijk om te doen, met dank aan TOSIZE.com :)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nikki en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

111,05 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken