Boekenkast precies passend tussen twee muren, door Teun

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Teun

Teun

NL

Makkelijk

1 minuut

Teun deelt zijn ervaring met het maken van een boekenkast die perfect tussen twee muren past. Ontdek hoe hij de beschikbare ruimte optimaal heeft benut en tegelijkertijd een functioneel en esthetisch element aan zijn interieur heeft toegevoegd.

Omschrijving van Teun

Prachtige boekenkast op maat laten maken. Erg makelijk om in elkaar te zetten. Duidelijke beschrijving zit erbij.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Leg wel alles van te voren op volgorde, dat scheelt veel tijd tijdens het in elkaar zetten. Wij hebben het gesorteerd per laag. De tekening hebben we in gekleurd (zie foto). We hadden er 2 dagen vooruit getrokken, maar we waren binnen 1 dag klaar. We misten 1 achterkantje, die werd zonder problemen nageleverd. We hebben om de kast een plint gedaan omdat onze muren erg scheef lopen. We zijn erg blij met het eind resulaat!

Afmetingen van mijn DIY project

H 241,0 x B 301,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

3194,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken