40 mm grenen timmerpaneel maatwerkkast in opdracht, door René

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

René

René

NL

Gemiddeld

1 minuut

Rene's vaardigheden schitteren in zijn maatwerkkastproject, waarbij hij 40mm grenen timmerpaneel gebruikt. Deze DIY laat zien hoe hij dit robuuste materiaal omtoverde tot een functionele en esthetisch aantrekkelijke kast. Ontdek de stappen achter zijn ontwerp, krijg inzicht in zijn vakmanschap en laat je inspireren door dit indrukwekkende staaltje maatwerk.

Omschrijving van René

Kast van 40mm grenen meubelpanelen

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast zelf werd in onderdelen op maat gezaagd geleverd aan huis. Ik heb de scherpe kanten eraf gehaald en de boel verlijmd en geschroefd. Voor de lades en kastdeuren heb ik 18mm meubelpanelen gebruikt. Zijdes van de kades ingefreesd voor de bodem en de boel in elkaar gezet. Kastdeuren en lades zijn softclose en greeploos, push-to-open. Daarna geschuurd, in de grondlak gezet en twee keer afgelakt. Kast is in twee delen gemaakt en later in elkaar gezet i.v.m. het gewicht. De klant was er heel blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

2000 x 1700 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van René en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1116,01 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken