10 meter lange wandkast van TOSIZE Furniture vakkenkasten, door Frank van Labels for Little Ones

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van TOSIZE.be

Frank

Frank

NL

Makkelijk

2 minuten

Frank van Labels for Little Ones deelt zijn project van een verbluffende 10 meter lange wandkast gemaakt met Tosize Furniture vakkenkasten. Dit indrukwekkende DIY-project toont hoe je met slimme indeling en het gebruik van vakkenkasten een functionele en esthetisch aantrekkelijke opbergoplossing kunt creëren die perfect past bij de ruimte en behoeften.

Omschrijving van Frank

Voor het nieuwe pand van de winkel Labels for Little Ones in Utrecht Leidsche Rijn was Frank op zoek naar een grote wandvullende vakkenkast om alle kleding en speelgoed in uit te stallen en een dressoir achter de toonbank. Deze heeft hij gevonden via TOSIZE.be in de vorm van TOSIZE Furniture!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Frank heeft de kast ontworpen via de 3D configurator. Aanvankelijk pastte de kast er niet eens in, omdat hij te groot was hiervoor! Er waren daarom wat aanpassingen nodig om het ontwerp toch in de configurator te laten passen, maar dat is gelukt. Doordat het een bouwpakket is, is het aantrekkelijk geprijsd en ook voor een winkel zonder (vaak dure) interieurbouwer te realiseren. Frank heeft gekozen voor wit meubelpaneel, zodat de kast direct afgewerkt is en niet meer geschilderd hoeft te worden. Het kostte alleen een halve dag om de kast op te bouwen! Zelf heeft Frank er nog roedes in gemaakt van steigerbuizen, zodat de kleding ook aan hangers getoond kan worden. De deurtjes onderin geven extra opbergruimte voor voorraad artikelen.

Afmetingen van mijn DIY project

9,5 meter breed en 3,5 meter hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

13 685,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken