Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Samenwerken

Wij werken samen met verschillende partijen. Denk aan interieurstylisten, MKB-bedrijven tot grootzakelijk. Van timmermannen tot scholengemeenschap. Met ons moderne machinepark produceren wij snel en professioneel kleine projecten of grote aantallen. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en worden op de millimeter nauwkeurig bij jou op de zaak, thuis of op je klus afgeleverd. Samenwerken is voor ons dan ook een breed begrip en komt voor in verschillende varianten.

Business to business samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende b2b partijen. De meeste partijen plaatsen zelf hun bestelling via onze webshop. Dit is de snelste manier van samenwerken. Maar het kan ook zijn dat jouw aanvraag niet precies via ons online webshop geplaatst kan worden. In dat geval kunnen we kijken of we alsnog samen kunnen werken. Denk hierbij aan:

  • 10 tot 500 keer dezelfde op maat gemaakt meubels op basis van een zaagspecificatie
  • 200 panelen frezen volgens tekening
  • Nauwkeurig zagen van een veelvoud van dezelfde panelen die precies uit een plaat passen
  • Produceren van halffabricaat
  • Prototype in productie nemen

Lees hier meer over onze business-to-business services

Samenwerking als influencer of blogger

Heb jij een mooie klus in gedachten én online bereik via een blog, socialmediakanaal of een magazine? Wij houden van klussen en hoe leuk is het om dit samen te delen? Stuur je zaaglijst, idee onderbouwd met je bereik naar ons per mail en ontdek de mogelijkheden om samen te werken met TOSIZE.be.

Heb je een andere vraag?

Stuur een email naar de klantenservice