Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Logistiek

Bij TOSIZE.be begrijpen we dat de reis van op maat gezaagd hout net zo belangrijk is als het vakmanschap zelf. Daarom hebben we een transportproces ontwikkeld dat net zo nauwkeurig is als het maatwerk dat we leveren.

Belangrijke pijlers bij het transporteren van op maat gezaagd hout:

  1. Verpakking op maat: Je op maat gezaagde hout wordt met de grootste zorg en precisie verpakt, afhankelijk van de grootte en hoeveelheid die besteld wordt selecteren we een bijpassende transportmethode en transporteur. Lees hier meer over de verschillende verpakkingsmethodes.
  2. Afgestemd op jouw bestelling: Ons transportproces is afgestemd op de specificaties van jouw bestelling. Of het nu gaat om grote platen of kleine onderdelen, we optimaliseren het transport voor maximale bescherming en efficiëntie.
  3. Betrouwbare partners: We werken samen met gerenommeerde transportpartners die dezelfde toewijding aan precisie delen. Dit garandeert dat jouw zending in veilige handen is vanaf het moment van verzending tot aan de levering.

Jouw tevredenheid, onze missie:

Bij TOSIZE.be is het onze missie klussen makkelijker en sneller te maken. Vertrouw op ons voor de nauwkeurige overdracht van jouw op maat gezaagde hout, ondersteund door onze betrouwbare partners. Plaats direct je bestelling via onze website en ervaar onze service. Heb je een speciale aanvraag? Lees hier meer over de mogelijkheden hoe wij jou kunnen ondersteunen.