Zwart TV meubel op maat met ruimte voor speakerboxen, door Mert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mert

Mert

NL

Gemiddeld

2 minuten

Met behulp van op maat gezaagd MDF zwart 18mm heeft Mart zijn ideale TV meubel op maat gemaakt. Door een ontwerp eerst digitaal uit te werken in Sketchup krijg je een goed beeld van het eindresultaat, weet je of er voldoende ruimte is voor alle apparaten, en maak je eenvoudig een zaaglijist met de juiste maten. Door zelf een TV meubel maken weet je zeker dat je een uniek meubel hebt. En vaak is zelf maken ook nog goedkoper. 

Omschrijving van Mert

Ik was op zoek naar een TV meubel voor in mijn woonkamer. Omdat ik niet kon vinden wat ik mooi vond en enigzins betaalbaar heb ik beslist deze zelf te maken. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben begonnen met een Sketch up tekening. Dat was voornamelijk om een beeld te hebben bij het eindresultaat. Na een beetje experimenteren en klooien in Sketch up heb ik wat leuks kunnen maken. De kast moest groot genoeg zijn voor een centerspeaker, receiver, PS5 en nog enkele kleine andere apparaten. Gaande weg heb ik hier en daar nog wat aanpassingen gedaan. In eerste instantie wilde ik de kast aan de muur hangen. Maar nadat die klaar was vond ik m toch te zwaar, dus heb ik pootjes gehaald bij de bouwmarkt. Ik heb nog veel getwijfeld hoe ik de deuren wilde maken, ik heb besloten om een frame te maken en daarover speaker doek te spannen. Zo doende kan alles netjes uit het zicht in de kast. Voor de afwerking heb ik besloten om het te gaan wrappen. Ik zat eerst te denken om het te gaan verven maar achteraf gezien had ik daar geen zin in, dus lekker makkelijk gewrapt.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 x 30,0 x 40,0 (b x h x d)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

253,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken