Zelfgemaakt TV meubel van gerecyclede keukenkastjes en MDF Zwart, door Yvette

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Yvette

Yvette

NL

Gemiddeld

1 minuut

Keukenkastjes recyclen

TV meubel die gemaakt is van hergebruikte keukenkastjes, een keukenlade (van dezelfde keuken) en nieuwe zwarte MDF platen. Dit alles wordt ondersteund door 4 zwarte metalen poten en drie grijs metalen steunpootjes om doorbuigen te voorkomen.

Montage van een TV meubel

De oude keukenkastjes en de keukenlade heb ik kleiner gezaagd, dit om deze in het ontwerp te passen en om de verhoudingen natuurlijker te maken. Bovendien scheelde het in gewicht. Vervolgens de MDF platen op maat laten zagen. De MFD platen heb ik met blanco lak geverfd. Vervolgens heb ik de gaten voorgeboord en alles in elkaar geschroefd. Daarna de bestelde meubelpootjes gemonteerd. In de achterplaat van MDF heb ik gaten geboord om de draden weg te werken en daarna de achterplaat met nietjes geplaatst. De zwarte MDF topplaat is gelakt met zwarte lakverf.

Taadaa!

Formaat van het meubel

220,0x43,0x63,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Yvette en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

243,86 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken