Zelfgemaakt hondenhok van multiplex, door Anne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Anne

Anne

NL

Makkelijk

2 minuten

Anne heeft Multiplex interieur populier gratis op maat laten zagen om vervolgens zelf een hondenhok van dit plaatmateriaal te maken! Bekijk hier de foto’s van het eindresultaat.

Zelf een hondenhok maken

Anne heeft multiplex interieur populier gebruikt en op maat laten zagen. Zo zette bij gemakkelijk zijn doe-het-zelf hondenhok in elkaar. Wat een leuk idee! Het multiplex is uiteindelijk afgewerkt met een strakke verflaag.

Met een beetje creativiteit en onze op maat gezaagde plaatmaterialen kun je je eigen unieke projecten realiseren. Anne liet zich inspireren door de veelzijdigheid van multiplex en de eenvoudige verwerking ervan. Door het op maat laten zagen, bespaarde hij veel tijd en moeite, en kon hij zich volledig richten op de afwerking en het ontwerp van het hondenhok.

Het resultaat mag er zijn: een stevig, duurzaam en stijlvol hondenhok dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens prachtig uitziet in de tuin. Anne koos voor een milieuvriendelijke verf om het hout te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd een persoonlijke touch aan het project te geven.

Wil jij ook aan de slag met een doe-het-zelf project? Of je nu een hondenhok, een kast of een ander meubelstuk wilt maken, met ons op maat gezaagde plaatmateriaal heb je de vrijheid om jouw project precies naar wens te realiseren. Laat je inspireren door Anne's creativiteit en begin vandaag nog aan jouw eigen project!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

114,25 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken