Zelf een kinder meubel maken op maat gezaagde vuren timmerpanelen, door Mitch

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Mitch

Mitch

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Mitch zien hoe hij zelf een kinder meubel heeft gemaakt. Door de vuren timmerpanelen online gezaagd te bestellen kon hij direct starten met zijn project. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Mitch

Ik heb een meubel gemaakt voor mijn zoontje van 1. Nu gebruikt hij de 2 opbergbakken nog om zijn speeltjes in te doen maar als hij iets ouder is kan hij met een stoeltje ook aan dit meubel zitten. Ideaal opbergruimte om het huis opgeruimd te houden na een dag spelen met al het speelgoed. Robuust hout en constructie, sterk genoeg voor de kleine man.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een foto met korte beschrijving op internet gevonden. Dit meubel koste ruim 500 euro maar door het zelf te maken heb ik 200 euro bespaard. Vanuit eigen kennis en ervaring heb ik de panelen berekend en alles op de juiste maat besteld en aangeleverd gekregen. Ik heb de constructie en de ladebakken met deuvel verbindingen schroefloos kunnen maken. De bodem van de ladebakken en de wieltjes zijn wel geschroeft maar daar zie je niets van.

Afmetingen van mijn DIY project

L:153,0 cm
B:45,0 cm
H:45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mitch en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

306,59 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken