Zelf een audio meubel op maat maken met gezaagd MDF 22mm, door Floris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Floris

Floris

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit project laat Floris zien hoe hij aan de slag gegaan is om zelf zijn budgetvriendelijke audiomeubel op maat te maken. Door online gezaagd MDF op maat te bestellen is het zelf maken van een meubel al een stuk eenvoudiger. Afhankelijk van het aantal en de grootte van je elektrische apparaten maak je het audiomeubel precies op maat. 

Omschrijving van Floris

Commerciële oplossingen bleken of te duur of ze bleken niet stevig genoeg te zijn voor de apparatuur die er in moest staan. Dus toen zelf maar een oplossing gerealiseerd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het MDF het ik online op maat besteld. In dit geval ging het om 5 planken van 60x40cm waarvan de randen mooi waren afgerond. Daarna in elke plank 300mm uit de kant de gaten (22mm) geboord voor de draadstangen. Daarna was het een kwestie van de planken in de gewenste verhoudingen te bevestigen met behulp van de moeren. Uiteraard is er ook op gelet dat ze wel waterpas waren. Aan de onderkant een paar stukjes filt en er stond een stevig op maat gemaakt bouwwerk.

Afmetingen van mijn DIY project

60,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Floris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

90,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken