Thuiswinkel Waarborg

Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!

Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!
Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!
Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!
Wegwerken die kastjes en draden; en dat doe je zo!

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

2 minuten

Gemiddeld

Omschrijving

Het begon met een schets van een "voorzetwandje" om de TV, Playbar en ophangdraaibeugel zo optimaal en onopvallend mogelijk een plek te geven. Achter de wand zitten nu de Ziggo mediabox, Apple TV4K, internet Hub. De electra is te schakelen met KlikAanKlikUit stopcontacten om alles op afstand te bedienen. Op de foto kunt u zien dat ik de hoogte naderhand heb bijgesteld, omdat het toch optisch te laag bleek te zijn. Dus kijk goed hoe hoog u hem zou willen hebben. Ik moest nabestellen, helaas. Maar het is goed gekomen. De zijkanten zijn keurig in verstek gezaagd en pasten perfect. Ik heb het geheel opgebouwd uit MDF Lakdraag 10mm. Met een primer erover heb ik dat laten stuken met 0.8 korrel spachtelputz.

Hoe heb je je project gerealiseerd?

Plaatjes aan de achterzijde met hoeklatjes verstevigd (gelijmd en geschroefd). Ook op de onderwand wat steunbalkjes geplaatst, zodat de 157,0 cm x 235,0 cm plaat extra steun heeft. Zowel aan de beide zijkanten als op diverse hoogten, met name in het midden van het gevaarte. Daarbij rekening houdend met de vrije doorgang van draden en plaatsen van de overige apparatuur en het zwenk bereik van de ophangbeugel van Vogel. Op diverse plekken met parkers de zaak vastgezet. De wand is verder afgewerkt met alabastine om de gaatjes te dichten.

Wat zijn de buitenmaten?

Uiteindelijke opbouw: Hoogte: 185,0 + 50,0 cm x Breedte: 157,0 cm x Diepte: 8,0 cm. Vrije ruimte achter de wand is dus 7,0 cm.

Ervaring met OPMAATAGEN.nl

Doordat ik na het eerste ontwerp de hoogte toch wilde bijstellen, bestaat mijn opbouw nu uit 4 delen, als u op de ruwe foto kunt zien. Opbouwen van de wand in z'n geheel is een optie. Deze afmeting zal uiteindelijk toch ook uit 4 delen moet worden samengesteld en stapsgewijs moeten worden opgebouwd.

Geen resultaten gevonden