Wandmeubel voor de TV van MDF 18mm, door Ed

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Edward

Edward

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Zelfgemaakt zwevend TV-meubel

Wij hebben een zwevend wandmeubel, boekenkast en TV-meubel gemaakt om extra opbergruimte te creëren. De kasten zijn aan de lange zijde van de woonkamer gemonteerd om de lengte van de ruimte te benadrukken.

Een schaalmodel van karton maken

Om het project te realiseren hebben we vooraf tekeningen gemaakt, zie ook bijgevoegd. Met karton hebben we een schaalmodel gemaakt om te zien of de kast goed past in het interieur. Toen we de afmetingen definitief hadden, hebben we via OPMAATZAGEN.nl de MDF-planken op maat laten zagen. Het hout is tijdig geleverd bij mij thuis, super! Daarop heb ik met hulp van twee klussers de kasten gemaakt. Belangrijke gereedschappen, zoals zaagtafel, boormachines e.d. hebben we verzameld (geleend bij familie en vrienden). Het zal nog enkele dagen kosten om het project af te ronden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De kast linksonder is ca. 180,0 centimeter breed, bestaande uit drie kasten van 60 centimeter breed. De kast rechts is ca. 73,0 centimeter breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Edward en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

208,80 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken