DIY: aanhangwagen restauratie met Betonplex antislip, door Eric

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Eric

Eric

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

De aanhangwagen was zo slecht dat de lading die erin lag niet veilig meer vervoerd kon worden. Nieuw hout was geen overbodige luxe. Zelf best handig dus het volgende project was geboren. De revisie van de aanhangwagen!

Hout vervangen van aanhangwagen

De aanhanger was toe aan een paar nieuwe planken. Mooi betonplex geleverd gekregen en op maat. Prefect! Het zijn 5 losse delen die na enig meet werk op de millimeter door jullie kaars recht zijn gezaagd.
De onderplaat van 15mm dik vormt weer een stevige bodem waar we weer lange tijd mee vooruit kunnen. Het antislip op de plaat voorkomt wellicht het schuiven in de kar. Mooie oplossing is dit. Nu kunnen de ritjes naar de stort verhuizen of andere klusjes. De kar kan er door jullie hout weer een aantal jaren mee.

De afmetingen van de aanhanger

140,0x200,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eric en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

428,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken