Upcycling TV - Lowboard, rustieke eiken lambrisering

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Alexander

Alexander

DE

Gemiddeld

1 minuut

Een oude witte lowbard omgebouwd tot een stoere rustieke eikenhouten planken tv-kast. Bij TOSIZE.be kan je gemakkelijk je panelen op maat laten zagen. 

 

Omschrijving

Upcycling van een oud lowboard Het oude open lowboard werd aan de wand gemonteerd en bekleed met rustiek eiken verlijmde panelen en voorzien van kantelopeningen en een push-to-open beslag.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het oude witte lowboard is met een L-beugel aan de muur gemonteerd en van binnenuit met het rustieke 19mm gelamineerde eiken paneel aan het lowboard vastgeschroefd en voorzien van kantelbare openingen en een push-to-open beslag op de fronten. Door de beperkte lengte van de gelamineerde houten panelen moest de bekleding opgedeeld worden in twee elementen. Voor de montage werden de verlijmde houten panelen aan de randen afgerond en aan het oppervlak geschuurd en vervolgens behandeld met harde olie. De werktijd was hier ongeveer 8 uur.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lengte 304,0 cm Diepte 45,0 cm Hoogte 39,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Alexander en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

784,64 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken