Tv-plank, naturel grenen, van Gerald

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gerald

Gerald

DE

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

De reden is dat de plank te smal was voor de tv. zo optisch en de plank ligt ons nauw aan het hart omdat het een van de eerste meubelstukken in ons leven samen is. Dat is nu 42 jaar geleden. Dus ombouw, uitbreiding van ons tv-rek. Twee gelamineerde houten panelen bij OPMAATZAGEN.nl besteld in grenen en aan de voorkant afgerond.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Dus 2 verlijmde houten panelen in grenen, op maat gezaagd en aan de voorkant afgerond besteld. Precies zoals ik me had voorgesteld. Ombouw: De oude panelen verwijderd en de nieuwe, precies passende gelamineerde houten panelen geplaatst, geschroefd en gelijmd. De oude grenen plank is verticaal teruggeplaatst en verschoven. Daarna een oud bord afgezaagd en als plank gebruikt. Op de foto zie je de nieuwe verlijmde houten panelen, ze worden vanzelf donkerder. De totale breedte is nu 152,0 cm. Mijn vrouw en ik vinden dat de plank nu heel goed past in het totaalbeeld, namelijk de woonkamer.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

- LxBxH: 152,0 cm × 41,0 cm × 72,0 cm

- Dikte: 28 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gerald en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

158,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken