Tv-meubel van MDF Zwart voor bestaande schouw

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

an

an

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een TV-meubel van 12 mm dik Zwart MDF, met 3 verschillende vakken. 2 vakken worden afgesloten door een valdeurtje, 1 vak is een open vak voor tijdschriften

Hoe heb je het meubel gemaakt?

Ik wilde graag een TV-meubel maken voor een bestaande schouw. Er moest een deel ín de oude schouwopening passen, een deel vóór de bestaande schouw komen en dan nog een deel náást de schouw staan. Ik wist niet goed hoe ik er aan moest beginnen totdat ik het idee had om te werken met de open zuilen van OPMAATZAGEN.nl . Want als je de zuil op zijn zijde legt, heb je eigenlijk al een "open kastje". :-) Dus ik bestelde 3 zuilen met wisselende hoogtes (die bij mij dan dieptes waren) die ik dan naast elkaar kon monteren. Voor 2 zuilen bestelde ik ook nog een rechthoek als kastdeurtje dat ik gemonteerd heb met een pianoscharnier en per mail had ik een constructietekening gestuurd van het bovenblad zodat je niet zag dat ik eigenlijk 3 zuilen naast elkaar had gezet.

Wat zijn de afmetingen

190,0 cm breed, wisselende dieptes afhankelijk van de schouw. 40,0cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van an en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

581,29 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken