TV Meubel van MDF panelen, door Randy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Randy

Randy

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

TV meubel (binnenwerk IKEA BESTA) voorzien van MDF panelen. De MDF Panelen zijn afgewerkt aan de randen (afgerond) en gespoten in mat zwart (RAL 9005). Het was de bedoeling dat de MDF panelen het binnenwerk van de IKEA Besta volledig bedekken.

Hoe heb je het meubel gemaakt?

Ik heb een IKEA BESTA module gebruikt als binnenwerk van het meubel, daarop panelen afgemeten en besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De panelen zorgen ervoor dat het binnenwerk niet zichtbaar is, waardoor mijn versterker en andere apparatuur meer ruimte krijgen aan de achterzijde. Na ontvangst van alle panelen zijn alle scharniergaten geboord voordat deze naar de spuiterij zijn gegaan. Iedere zichtbare zijde wordt bedekt met een paneel. Hierbij zijn de kanten van bovenzijde afgerond van 1-2mm. Op deze manier krijgt het meubel een luxe en strak uiterlijk!

Wat zijn de afmetingen geworden?

Het totale meubel is 3,20m.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Randy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

159,65 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken