TV meubel van grenenhout, door Jaap

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jaap

Jaap

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een kastje gemaakt voor onder de TV. Zodat de apparatuur daar in opgeborgen kan worden. Dat was niet te koop in de afmetingen die ik wilde. Daarom zelf gemaakt.

Tv-meubel op maat

Eerst heb ik een tekening gemaakt. Toen besloten om hout te kopen bij OPMAATZAGEN.nl want dan krijg je mooi geschaafd hout precies op maat en rechte kanten. Ook wilde ik hout en geen spaanplaat of MDF. Want we hebben alle meubels van hout. Ik ben begonnen met verf, want het kastje moest wit worden. Na het verven zag je de structuur van hout nog steeds (gelukkig).
Met duvels heb ik eerst de opstaande kanten vast gemaakt. Ze waren moeilijk te krijgen, waarschijnlijk is iedereen aan het klussen in coronatijd. Het paste precies! daarna de legplanken met hoekstukken vast gezet en toen de boven kant er op, weer met duvels. Tot slot een laatste laklaag er op. Doordat de maten klopten was het lekker werken! Ik heb zelf een cirkelzaag, maar dat gaat nooit precies.
Toen met stevige schroeven opgehangen en zie het resultaat! Het staat erg mooi, vind ik. Jij ook?

De afmetingen van het meubel

De buiten maten zijn 120,0 cm lang, 30,0 cm diep en 40,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jaap en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

158,15 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken