Tv meubel ombouw schouw MDF, door Jordy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jordy

Jordy

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een op maat gemaakt tv meubel. Het meubel is zo gevormd dat hij om en in de schouw past. Het meubel is inclusief twee laden, twee kasten en een open plank gedeelte.

DIY: Tv meubel ombouw

De twee buitenste kast gedeelten zijn als losse vierkante boxen gebouwd. Daarna het frame voor het middenconsole in elkaar gezet welke precies in de schouw geschoven kan worden. Kasten aan beide zijde geplaatst en doormiddel van het bovenblad (welke nog zelf precies qua vorm als van de schouw uitgezaagd) aan elkaar bevestigd. Laden zijn apart door uitsteken van schouwdelen (zie foto's). Alle verbindingen zijn blind, door schuine inboring aan achterkant of onderkant van planken.

Op maat gemaakt Tv meubel

200,0 cm breed x 70,0 cm diep x 45,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jordy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

212,89 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken