Thuiswinkel Waarborg

TV-meubel met opbergruimte van multiplex, door Adrianne

TV-meubel met opbergruimte van multiplex, door Adrianne
TV-meubel met opbergruimte van multiplex, door Adrianne
TV-meubel met opbergruimte van multiplex, door Adrianne
TV-meubel met opbergruimte van multiplex, door Adrianne

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

2 minuten

Gemiddeld

Omschrijving

Ik heb een TV-meubel gemaakt van multiplex (van onbehandeld interieur populier), met opbergruimte en een push-to-open lade. De rechterkant is open, de linkerzijde heeft een verstek.

Tv meubel met verschillende vakken

Ik wilde geen lelijke schroeven in het zicht en dus zit alles, op de lade na, met deuvels vast en is een een flinke lading houtlijm doorheen gegaan. Ik heb eerst alles afgetekend en gecodeerd. (Ik had voor het bestellen al een soort 'bouwtekening' gemaakt.) Daarna heb ik eerst de onderste laag vastgelijmd en goed laten drogen. Daarna de bovenste laag. Voor stabiliteit heb ik een kruis gebruikt. Het vastmaken van het zijdeel met verstek was een flink drama. Uiteindelijk is dit gelukt door dragers te maken op het zijdeel voor de middelste plank en de bovenzijde. Mijn eerste plan voor de poten bleek geen gezicht, na lang puzzelen en proberen (daar was een tweede bestelling voor nodig) is dit het resultaat. Het geheel buigt nu onder gewicht tussen de poten toch een beetje door, wellicht maak ik er nog wat extra poten onder. Als laatste heb ik een lade gemaakt met 'push to open' bodemgeleiders, met aan de achterzijde een kleine ruimte voor een contactdoos. De gehele kast is ter bescherming afgewerkt met neutrale parket-/meubellak, kleur zit al voldoende op de muur. ;)

Tv meubel op maat

220,0 cm breed, 34,0 cm diep en 59,0 cm hoog, met één schuine zijde aangezien de hoek van de muur kleiner dan 90 graden is. De buitenzijde is 18,0 mm dik, de binnenplanken en staanders 15,0 mm.

Ervaring met TOSIZE.com

Wat ik echt ideaal vond is de hoeveelheid keuzes qua afwerking. Vanwege de rare hoek in de muur had ik niet zoveel aan een rechthoek, maar nu kon ik precies bestellen wat ik nodig had. Ook het opslaan van je winkelmandje door deze te mailen is echt heel erg handig.

Wat anderen met Multiplex maakten

Geen resultaten gevonden