TV meubel en opbergkast voor speelgoed

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ian

Ian

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Geïnspireerd door internetvoorbeelden besloten wij 3 standaard IKEA speelgoed opbergkasten samen te voegen tot 1 groot TV meubel. Omdat wij de witte bovenkant van de IKEA kasten niet mooi vonden bij onze eikenhouten vloer besloten we een mooie massieve eikenhouten plank te bestellen bij OPMAATAGEN.nl

Hoe ben je te werk gegaan?

De plank hebben we via de onderkant vastgeboord met 18 houtschroeven van 4 cm lang (wel even voorboren om scheuren te voorkomen). Ook de poten hebben we aan elkaar vastgezet door middel van 2x3 schroeven. Na montage hebben we de eikenhouten plaat gebeitst in de kleur "rustiek eiken" (Cetabever Transparant Binnenbeits Deur & Kozijn Ac 0107 Rustiek Eiken) om tot de gewenste afwerking te komen. Binnenkort nog even naschuren voor de finale afwerking van de tweede en laatste beitslaag.

Wat zijn de afmetingen?

De plank meet 240,0 cm bij een dikte van 19mm in de afwerking rustiek eiken. Perfect voor onze woonkamer!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

474,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken