TV-meubel en dressoir afwerken met eikenhout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Lander

Lander

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij waren op zoek naar werkbladen die warmte uitstralen om ons TV-meubel en dressoir af te werken. Beide meubelen zijn net iets meer dan 2,40 meter. Op de website van OPMAATZAGEN.nl zagen we een ruime keuze.

Materiaal op maat laten maken en thuis laten bezorgen

We vonden het materiaal wat we zochten (Eiken A/B gevingerlast) en de maten konden we tot op de millimeter doorgeven. De bestelling was makkelijk te plaatsen en de prijs vonden we heel goed. De levering (naar België) verliep heel vlot. Het werd op afgesproken dag en uur geleverd. De mensen die het kwamen leveren waren vriendelijk en behulpzaam. Het materiaal ziet er heel degelijk uit. We zijn zeer tevreden met deze aankoop!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Lander en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

922,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken