Super kwaliteit grenen planken voor opbergkast, door Laurens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Laurens

Laurens

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Laurens deelt op deze pagina zijn ervaring met het gebruik van super kwaliteit grenen planken voor zijn opbergkast. Hij geeft handige tips en advies voor dit project. Met zijn DIY-aanpak heeft Laurens een duurzame en functionele opbergkast gemaakt, perfect passend bij zijn behoeften. Volg zijn stappen en maak je eigen opbergkast met super kwaliteit grenen planken voor een praktische en stijlvolle oplossing.

Omschrijving van Laurens

Ik had nieuw project met lastige maten voor het maken voor de planken aan de muur. Ben zelf niet heel handig en met de service van TOSIZE.be heb ik heel makkelijk de planken op de juiste maat kunnen krijgen. Daarmee is het project echt goed geslaagd en heb ik ook nog eens wat extra hout voor andere projecten of waar m’n zoontje iets leuks mee kan maken. De service is ook echt goed, het bestellen gaat makkelijk, handige en overzichtelijke tool om de planken op de juiste maat te krijgen. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de bezorgstatus etc. Oftewel, goede aankoop en raad het zeker aan!

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de muur gewoon de stangen vastgeschroefd, opgemeten hoe groot de planken konden zijn en deze laten opmeten in het programma van TOSIZE.be. Helemaal super. Het was een oude muur, dus ik kon deels als de gaten gebruiken die er door de oude bewoners waren ingemaakt, heb zelf dus weinig echt hoeven meten en vast te stellen. Kon goed gebruiken wat er al was. Hierdoor was het een relatief makkelijke klus, helemaal met het zo simpel laten zagen van de planken. Goedkoper ook dan bij de doe-het-zelfzaken.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte 150,0 cm en een breedte 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Laurens en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

133,39 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken