Speelhuisje/bureauhuisje op maat, door Jet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jet

Jet

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een speelhuisje met een bureau, plankje om speelgoed op uit te stallen en lampje met trekschakelaar. Het huisje is gemaakt met 18 mm gegrond MDF.

Speelhuisje voor de kleine!

De panelen op maat zijn eenvoudig aan elkaar te maken. We begonnen met de dakpanelen. Omdat het ene paneel langer is dan het andere, kun je ze in een hoek van 90gr aan elkaar schroeven. De uiteinden zijn verstek gezaagd, zodat ze op de zijpanelen te schroeven zijn (er steekt een klein hoekje uit). Vervolgens hebben we het bureau op een hoogte van 45 cm er tussen geplaatst. De achterpanelen hebben we met voldoende schroeven rondom en in het bureautje vastgeschroefd.
LET OP: we hadden een fout gemaakt in de maten. Voor het bureau hadden we de buitenmaat besteld (100cm), maar daar moesten we dus nog 2x18mm (3.6cm) afhalen. Ook dachten we dat we voor de stevigheid een dubbele plank nodig hadden, maar een enkele is stevig genoeg. Van de extra plank die we hadden hebben we 10 cm afgehaald, waarvan we een extra plankje hebben bevestigd.
Alle schroefgaten zijn gedicht en vervolgens is het geheel geschilderd.

De afmetingen van het project

100,0 cm breed, 130,0 cm hoog, 40,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jet en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

181,41 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken