Puzzels en cadeau-artikelen van hout, door Maarten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Maarten

Maarten

NL

Uitdagend

1 minuut

Maarten toont zijn vakmanschap in het creëren van houten puzzels en cadeau-artikelen. Zijn DIY-project biedt een kijkje in zijn creatieve proces en unieke ontwerpen. Laat je inspireren door zijn ambachtelijke vaardigheden en ontdek hoe hij prachtige houten items maakt die zowel vermakelijk als functioneel zijn.

Omschrijving van Maarten

Ik maak ook dierenpuzzels en een kerststal met verlichting. Verder nog houten speelgoed. We verkopen dit en de opbrengst gaat naar goede doelen

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst nagedacht en gezocht naar mooie afbeeldingen. Ontwerp gemaakt wat past op een A4. Daarna veel met behulp van een figuurzaag uitzagen en tenslotte in elkaar zetten en lakken of verven en afmonteren. Juiste lampjes erbij zoeken. Daarnaast maak ik ook houten speelgoed in de vorm van verschillende voertuigen en ook allerlei trekdieren en grijpdieren voor jonge kinderen. Ook dit maak ik vaak van grenen hout van 18 mm. Alles is te zien op onze website www.duocadeau.nl. Wij maken geen winst. Alleen de onkosten eraf en de rest geven we weg.

Afmetingen van mijn DIY project

Kerststal: 30 x 20 x 10. Puzzels en speelgoed heel divers.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maarten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

132,15 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken