Praktische tafel met op maat gemaakte vakken, door Chris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Chris

Chris

NL

Makkelijk

2 minuten

Praktische zelfgemaakte hoge tafel

Zoek je naar een inspiratiebron voor een unieke doe-het-zelf creatie voor in jouw woonruimte? Ontdek dan hoe Chris deze opvallende hoge tafel zelf heeft gerealiseerd, met behulp van op maat gezaagd materiaal van TOSIZE.be. Een prachtige toevoeging aan iedere woonkamer, die zowel stijlvol als functioneel is.

De opbouw van de zelfgemaakte tafel

Dit DIY-project laat zien hoe met precisie en aandacht voor detail een hoge witte tafel tot stand komt. De tafel is vakkundig samengesteld met panelen van MDF Gegrond 38 mm, waarvan de randen nog even wat extra aandacht nodig hebben. De delen samengevoegd bieden open vakken, die het geheel een speelse en praktische twist geven.

Perfect voor de woonkamer

Geplaatst in de woonkamer, biedt de hoge witte tafel van Chris niet alleen een sfeervol element maar ook extra opbergruimte. Door zowel bovenop als in de open vakken ruimte te creëren voor decoratie of opslag, verhoogt het de functionaliteit van de ruimte zonder te overweldigen.

Voordelen van zelf een tafel maken

Zelf meubels maken, zoals deze hoge tafel, geeft je volledige controle over de maatvoering en het gebruik van materialen. Je personaliseert jouw meubelstuk naar eigen voorkeur en budget, iets wat met kant-en-klare meubels zelden mogelijk is. Bovendien zorgt zelfbouw voor een grote tevredenheid en een uniek resultaat dat perfect past binnen jouw inrichting.

Stijlvolle toevoeging aan het interieur

Zodra het afgewerkt is, past de hoge tafel van Chris in elke ruimte. Het ademt een minimalistische en toch warme sfeer uit, passend binnen een Scandinavische tot moderne stijl. De strakke lijnen gecombineerd met de natuurlijke houttinten maken dit meubelstuk een tijdloze aanwinst voor elk interieur.

Voordelen van MDF Gegrond 38 mm

MDF Gegrond 38 mm wordt geroemd om zijn duurzaamheid, stevigheid en gladde oppervlak, wat het bijzonder geschikt maakt voor meubelprojecten zoals deze tafel. Het materiaal is makkelijk te bewerken en de reeds gegrond laag zorgt ervoor dat schilderen een fluitje van een cent is. Voor iemand die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige en toch budgetvriendelijke oplossing, is MDF Gegrond een uitstekende keus.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Chris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

118,45 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken