Platenkast gemaakt van steigerpijpen en vuren timmerpaneel, door Andreo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Andreo

Andreo

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een platenkast over de gehele hoogte van de wand met ruimte voor platenspeler, versterker en cd speler. De kast bestaat uit de geleverde timmerpanelen (erg fijn materiaal) en stijgerpijp.

Platenkast op maat

Eerst de basis van de kast in elkaar gezet met steigerpijp. Deze daar waar nodig op maat geslepen met de haakse slijper. Uitgemeten waar de gaten in de schappen kwamen en deze met een gatenboor geboord. Schappen netjes geschuurd zodat ze mooi glad waren en daarna twee maal geschilderd met hoogglans lak op waterbasis in de kleur RAL 4003. Daarna de kast in elkaar gezet en voor de muur gezet om af te tekenen waar ik de gaten moest boren om de kast vast te kunnen zetten aan de wand. Kast vastgeschroefd aan de wand, alle schappen waterpas gezet en klaar.

De afmetingen van de kast

150,0 cm breed, 35,0 cm diep uitgezonderd de schap voor de draaitafel die is 59,0 cm diep, 280,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Andreo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

279,84 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken