Pimp jouw Tv-meubel eenvoudig met massief eikenhout, door Erik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Erik

Erik

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ons nieuw TV Meubel heb ik zelf gemaakt van 18mm MDF Lakdraag en zwevend gemonteerd op de achter- en zijmuur. Om het een strak design te geven heb ik gekozen voor greeploze kastdeurtjes welke d.m.v. drukken geopend kunnen worden. Om het nieuwe TV-meubel echter een warmere uitstraling te geven heb ik de bovenkant afgewerkt met een eikenhoutenplaat welke op de mm nauwkeurig geleverd is door www.OPMAATZAGEN.nl. Het was erg leuk om te maken en we zijn erg blij met het eindresultaat!

Ga voor warmte, ga voor eiken

Allereerst heb ik een werktekening gemaakt van de exacte maatvoering. Vervolgens heb ik in de achtertuin met het gebruik van schragen en oude planken een werkbank gemaakt waarop ik de 18mm MDF platen met gebruik van een invalzaag en geleider op maat heb gezaagd. Het geheel heb ik met schroeven in elkaar gezet en vervolgens geplamuurd, gegrond en afgeschilderd waarna ik ons nieuwe TV-meubel met draadbouten en pluggen op de achter & zijmuur heb bevestigd. Tot slot heb ik het eikenhout met Polymax High Tax op de bovenkant geplakt. Zie de foto's voor het eindresultaat :-)

De afmetingen van het meubel

150,0cm x 33,0cm x 30,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

446,42 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken