Opbergruimte creëeren met schuifdeuren onder dakkapel, door Marc

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marc

Marc

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Schuifdeuren voor onder de dakkapel. Hiervoor wilde wij extra stevig ogende deuren en een goed rails systeem gebruiken. OPMAATZAGEN.nl kon voor een goede prijs 30mm dikke MDF op maat leveren.

Schuifdeuren op maat gemaakt

Op de schuine balken van de dakconstructie hebben wij eerst een vensterbank geplaatst d.m.v. houten steunen. Daarvoor hebben we een witte MDF plaat gemonteerd die het rails systeem van de schuifdeuren verbergt. Vervolgens hebben we deze panelen besteld voor de schuifdeuren. Bij ontvangst van de 30mm MDF platen heb ik de randen gefreesd, 2x in de grond en daarna in de witte lak gezet. Als laatste hebben we de panelen aan de rails bevestigd en de geleiders afgesteld, met dit als resultaat.

De afmetingen van het plaatmateriaal

3x Vorm Rechthoek (gezaagd)
82,0 x 71,8 cm;
3x Vorm Rechthoek (gezaagd)
84,4 x 72,8 cm;

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marc en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

294,96 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken